Wegens beëindiging verhuuractiviteiten:

Deze 2 persoons Discovery 2 is in prima staat. Heeft altijd haar beurten gehad en er is veel aan vervangen. Een geweldige kampeerauto die nog heel veel fraaie reizen zal maken, maar ook inzetbaar is voor dagelijks werk.
Een fantastisch sterke auto ook voor het zware werk zoals het trekken van paardentrailers en tandemassers (3500 kg), km stand 325.000, bouwjaar 2003. Prijs € 8.200-

De daktent is goed gebruikt en als je wilt kunnen we die vervangen. Aan het roofrek hangt een zonneboiler die door de zon lekker warm water genereert. De luifel achter de auto beschermt je tegen zon, wind en regen, zo kan je tot laat in het jaar nog weekjes of weekenden weg.

Inventaris:
volledig ingerichte keukenbox met koelbox 12V. en 230 V, pannen, keukenmessen, borden, koppen, bekers, bestek, verkeershesjes, 2 buitenstoelen en klein buitentafeltje, EHBO-doos, brandblusser en branddeken,

Kamperen met een Land Rover is avontuur. Je rijdt als een vorst, komt op de mooiste plekken waar geen andere kampeerauto komen kan en je wordt wakker boven op de auto en kijkt ver uit over meren en berggebieden. De auto heeft alle gemakken die je wensen kan in zich.